"Bosch FLA 206" title="Bosch FLA 206"

ACTIVITEIT

BULL-POWER® is gespecialiseerd in ontwikkeling en aanpassingen van motorsoftwares hoofdzakelijk voor de personenwagenmarkt met o.a. als doelstelling : kwaliteitsvolle optimaliseringen van het rijcomfort.
Meer info over chip-tuning, flash-tuning, OBD-Tuning ...

Onze specialiteit: Chiptuning mercedes.
Echter wie zoekt naar "chiptuning" voor absoluut hogere topsnelheden en brutaal hoger vermogen zit bij ons principieel verkeerd.

VISIE

PASSIE VOOR HET VAK : typerend bij Dhr. Koen Perneel, stichter van BULL-POWER® en ontwikkelaar van nieuwe motorsoftware, is de wil om zijn product door en door te kennen en perfect te beheersen.
Geen commercieel gedoe, geen imponerende websites, geen "klaar terwijl U wacht" toestanden, geen gestoef van "wij hebben vermogensbank tot xxx pk's", geen grote show of bla-bla.. Niets van dat alles : diepgaande kennis van elk motoronderdeel en dit tot in de kleinste details.
Vakmanschap in alle rust en ernst. Niets over het hoofd willen zien.

Deze gedrevenheid en kennis brengt een nieuwe - minitieus voorbereide - motorsoftware tot leven dewelke zijn gelijke niet kent in de "commerciële massa-tuning-wereld".
Absolute hoge cijfers zijn niet van belang, integendeel. Hoge mate van drive-ability, fijn rijplezier, comfort en soepelheid rekeninghoudend met betrouwbaarheid, levensduur en milieu.
Dag na dag, week na week, maand na maand en zelfs jaar na jaar, km na km : probleemloos blijvend puur rijgenot!

HISTORIEK

BULL-POWER® werd officieel opgericht in 1998. Het ontstond vanuit een uit-de-hand-gelopen hobby. De stichter, Koen Perneel, werd geboren in 1970. Zijn vader bezat toen een garagebedrijf waar bouwmachines verkocht en hersteld werden. Hierdoor kwam hij reeds op zeer jonge leeftijd in contact met voertuigtechniek.
Verbrandingsmotoren en meer in het bijzonder de dieselmotoren gaven hem een grote aantrekkingskracht. Toen hij zich verdiepte in de voedingstechniek (carburatie en dieselinspuiting) van de motoren ontstond al gauw de "wetenschap" dat er uit vrijwel elke motor wel iets meer te halen was. Op een gegeven ogenblik had een klant van zijn vader behoefte aan iets meer vermogen voor zijn trekker en werden de eerste experimentele stapjes ondernomen : hij werd er door gebeten...

KNOW-HOW

..Ondanks de grote interesse in automobieltechniek koos Dhr. Koen Perneel de studierichting van elektronica, iets wat toen een nog helemaal niet van zelfsprekend stap was in de automobiel. Na zijn studies werd hij vertegenwoordiger van een revisiebedrijf waardoor hij vele contacten legde bij diverse garagebedrijven en hij opnieuw - en ditmaal erg gedetailleerd - in aanraking kwam met verbrandingsmotoren.
Rond dat ogenblik werden de eerste personenwagens met elektronisch motormanagement gelanceerd. De kennis van elektronica en motoren leidde tot de eerste voorzichtige stapjes in de elektronische tuning-wereld, wat een 3-tal jaar later van louter lucratieve hobby tot het stichten van het huidig bedrijf leidde, dit onder de feitelijke druk van de toenmalige klant-garagebedrijven.
Wat hem nog steeds typeert is zijn doorgedreven kennis en ervaring van zowel elektronica als motor- en voertuigtechniek.

Deze combinatie maakt hem nagenoeg uniek in de auto- en tuning-wereld. Ook daardoor wordt hij vaak geraadpleegd als diagnosetechnicus bij diverse invoerders en garagebedrijven alsook door opleidingscentra's alwaar hij graag zijn know-how en ervaring graag ter beschikking stelt voor vakmensen uit de garagewereld.
Bij een Duitse automobielconstructeur bekend van een stervormig logo behaalde hij zelfs het fel beheerde certificaat van diagnosetechnicus. Hierdoor is Dhr. Koen Perneel uniek in zijn sector.

BEZOEK ONS NU!

Ja : dit kan nu, nu onmiddelijk! Direct van achter Uw scherm, dankzij Google Virtual TourBezoek ons bureel en professioneel modern ingerichte werkplaats. Kijk en vergelijk met onze concullega's en zie het verschil!


Vraag uw gratis prijsofferte aan...